Etusivu  Yritys Palvelut Referenssejä Ota yhteyttä

Yrityskuvaus

Energiakatselmuksia ja teknisiä mittauksia


Pyydä meidät selvittämään, miten energiakuluja alennetaan jopa 25 %. Myös kulutusseuranta ja säästöjen toteumien valvonta meiltä. Käytämme palvelusta nimeä   Lämmitysmuodon optimointi.Yrityksemme on perustettu vuonna 2001 toteuttamaan energiateknistä konsultointia ja energiatehokkuuspalveluja erilaisille asiakasryhmille.

Palvelemme sekä yksittäisiä henkilöasiakkaita, että pk-yrityksiä ja organisaatioita kiinteistöjen energiankäyttöön ja energian säästöön sekä talotekniikan suunnitteluun ja saneeraukseen liittyvissä tarpeissa.

Keskeinen osa toimintaamme on myös erilaiset tekniset mittauspalvelut, kuten esimerkiksi l&alum;mpötila- ja kosteusmittaukset, ilmamäärien mittaukset, lämpökamerakuvaukset ja rakennusten sekä järjestelmien kuntoarviot.

Konsultointitehtävissä toimimme usein yhteistyössä LPP Partners Oy:n tai sähkökonsultti Toivo Myyrän kanssa.

Uusin aluevaltauksemme energiatehokkuuspalvelujemme alueella on asiakkaillemme tarjottava mittaripalvelu, joka sisältää asiakkaan kiinteistöön asennettavia pitempiaikaisia seurantalaitteita ja niihin liittyviä sekä vakio- että erikseen räätälöitäviä palveluja. Näistä kerromme lisää lähiaikoina.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse gsm 044 997 3920 tai sähköpostiosoitteella

veijo(.)pakarinen(ät)kolumbus(.)fi.

10.12.2014VP